Fogászat Budapest

Klinikánkon pácienseink igényeinek megfelelően a fogászati szolgáltatások széles körben elérhetők egy helyen, az implantológiától a szájsebészeten keresztül a különböző esztétikai szolgáltatásokig. Klinikánkon Ön is megoldást találhat bármilyen típusú fogászati problémájára, hiszen nálunk a fogászat és szájsebészet egy helyen megtalálható, amellyel nem csak időt spórolhat meg, hanem elkerülheti a sorban állást is.

Fogászat Budapest - Dr. Varajti Artúr és Dr. Ökrös Petra konzultál a pácienssel a budapesti fogászati rendelőben.

Vegye igénybe 360° Smile! – Egyedi vizsgálati szolgáltatásunkat!

Budapesti klinikánkon lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy több különböző szakterület specialistájának összehangolt javaslata alapján kaphasson személyre szabott kezelési tervet. Fogorvos, fogszabályozó szakorvos és szájsebész együttes munkájával tervezzük meg a végeredményt. Ez a klinikánkon kifejlesztett vizsgálati rendszer – a 360° Smile! – elősegíti a több szempontot is figyelembe vevő kezelési  terv megvalósítását, ami nemcsak kényelmet, pénz- és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt az Ön számára.

Ajándék szájüregi rákszűrés a kezelés mellé

Kezeléseinkhez ajándékként szájüregi rákszűrést adunk. Így teljes képet kaphat szájürege állapotáról, szájsebészeti és fogászati szempontból egyaránt. A vizsgálat kitér a gócok, a rák és a rákmegelőző állapotok, valamint az ínysorvadás szűrésére. Egyénre szabott tanácsokkal is ellátjuk Önt, indokolt esetben pedig további kezeléseket javaslunk. Tapasztalataink alapján a szájüregi rákszűrés során olyan tünetekre is fény derülhet, amelyek a test más pontjainak egészségügyi problémáit jelzik, ezért ez az eljárás kihagyhatatlan része a nálunk végzett vizsgálatoknak.

Az Artdent fogászai szájüregi vizsgálatot végeznek egy páciensen
Dr. Ökrös Petra konzultál a pácienssel a budapesti fogászati rendelőben.

Részletes és érthető tájékoztatás

Mivel szerintünk a sikeres és félelemmentes fogászati kezelés nélkülözhetetlen része a részletes és érthető kommunikáció, az adott kezelés előtt, alatt és után folyamatosan informáljunk Önt arról, hogy pontosan mi, miért és hogyan történik. Az első alkalommal készített írásos kezelési tervet részletesen átbeszéljük, emellett minden általunk végzett beavatkozás alkalmával hasznos fog- és szájápolási tanácsokkal látjuk el pácienseinket, és örömmel válaszolunk kérdéseikre. Szájsebészeti műtétet követően nemcsak szóban, de írásos és videós formában is átadjuk a betartandó szabályokat és útmutatásokat.

Modern technológia + szakértelem és minőség

A villág fejlődik és a fogászati technológiák is hatékonyabbak, mint valaha – így a fogászati és szájsebészeti beavatkozás ma már egyre kíméletesebb és stresszmentesebb a páciensek számára. Az ArtDent-nél csapatunk naprakészen követi a legújabb szakmai irányvonalakat, folyamatosan frissíti modern eszköztárát és saját eljárásokat is fejleszt.

Az általunk kidolgozott Artdent-módszernek köszönhetően a bölcsességfog-eltávolítás a hagyományos 60 perces műtéti idővel szemben átlagosan mindössze 15 percet vesz igénybe, a gyógyulási idő pedig a felére csökken.

Fogmegtartó, szájsebészeti, valamint implantológiai beavatkozásaink során előszerettel alkalmazzuk a SOL dióda-lézerkezelést, amely amellett, hogy gyors és fájdalommentes kezelést tesz lehetővé, páratlan baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatást is biztosít.

Fogszabályozás esetén szinte bármekkora torlódást meg tudunk oldani foghúzás nélkül.

Az implantációs kezelések során kizárólag Nobel Biocare és Osstem gyártmányú, csúcskategóriás implantátumokat használunk, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Dr. Varajti Artúr, klinikánk vezető szájsebésze és fogorvosa a Nobel implantátum hivatalos partnere, továbbá az Osstem mentor orvosaként évente több tucat implantátumbeültetést végez.

Dr. Friedreich Dóra és páciens mosolyog a fogszabályozó kezelés után.
Az Artdent asszisztense konzultál a pácienssel.

Sokoldalú kapcsolattartás 

Speciális informatikai támogatási rendszerünknek köszönhetően koordinátoraink személyesen, telefonon valamint online is az Ön rendelkezésére állnak – legyen szó az esetleges további vizsgálatokról, a szakterületi egyeztetések előkészítéséről vagy az ezzel kapcsolatos tudnivalókról. A közelgő kezelések időpontjáról e-mailben és telefonon egyaránt emlékeztetőt küldünk. Amennyiben többalkalmas kezelésre van szükség, azokat az Ön időbeosztásához igazítva menedzseljük.

Dr. Varajti Artúr, az asszisztens és páciens mosolyog a kezelés után.

Ajándék kontrollvizsgálat – félévente 

Klinikánkon a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt, és minden esetben fel is hívjuk a figyelmet ennek fontosságára. Éppen ezért fogai egészségének megőrzése érdekében, a kezelési terv teljesítését követően ingyenes félévenkénti kontrollvizsgálatot biztosítunk az Ön számára. Az aktuális időpont közeledtéről e-mailben vagy telefonon értesítőt is küldünk.

Dr. Varajti Artúr, az asszisztens és páciens mosolyog a kezelés után.

EZEKET ÍRTÁK RÓLUNK PÁCIENSEINK A FACEBOOK-ON ÉS A GOOGLE-ÖN

Olvassa el, hogy miket mondtak rólunk és szolgáltatásainkról pácienseink!

Pácienseink mondták

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes, személyes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit. Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!