Porcelán héj

Tudnivalók a porcelánhéjakról budai fogászati klinikánkon

A porcelánhéj kisebb formai foghibák (letört, kicsavarodott, repedt, sérült, vagy esztétikailag nem megfelelő, például túl rövid fogak), fogelszíneződések korrigálására szolgál. Az esztétikai fogászat legmodernebb és legelegánsabb megoldása.

A fog külső felszínére helyezett, vékony, üvegszerű, nagy szilárdságú porcelánrétegről van szó, amellyel a fogorvos természetes hatású, egyenletes és ragyogó mosolyt tud létrehozni. Ezt a technológiát főként a frontfogaknál szokták alkalmazni.

Az eljárás gyökérkezelés után is alkalmazható, amennyiben a fog elszíneződése belső fogfehérítéssel nem korrigálható. A technológiát a fogszabályozás alternatívájaként is emlegetik, hiszen alkalmazásával rövid idő alatt egyenes fogsor készíthető.

Melyek a porcelánhéj előnyei?

  • Nem kell a fogat lecsiszolni és ezzel rengeteg értékes foganyagot eltávolítani.
  • Mivel fémmentes, fémallergiás pácienseknél is alkalmazható.
  • Felhelyezése teljesen fájdalommentes.
  • Esztétikus megoldást jelent.
  • Rövid idő alatt látványos eredmény érhető el általa.

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes, kötelezettségmentes konzultációra, (szolgáltatás/konzultáció aloldalra vigyen) és felkészült szakorvosunktól, korszerű digitális diagnosztikai eszközeink segítségével minden fontos információt megkap fogászati problémájáról, annak kezeléséről.

Rólunk mondták

Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!

Dr. Varajti Artúr fogorvos, fogászati asszisztens és páciens állnak egymás mellett és mosolyognak a bölcsességfog eltávolítás után.

+36 20 218 5343

artdent@artdent.hu

1027 Budapest, Bem rakpart 50.