Porcelán héj

Tudnivalók a porcelánhéjakról budai fogászati klinikánkon

A porcelánhéj kisebb formai foghibák (letört, kicsavarodott, repedt, sérült, vagy esztétikailag nem megfelelő, például túl rövid fogak), fogelszíneződések korrigálására szolgál. Az esztétikai fogászat legmodernebb és legelegánsabb megoldása.

A fog külső felszínére helyezett, vékony, üvegszerű, nagy szilárdságú porcelánrétegről van szó, amellyel a fogorvos természetes hatású, egyenletes és ragyogó mosolyt tud létrehozni. Ezt a technológiát főként a frontfogaknál szokták alkalmazni.

Az eljárás gyökérkezelés után is alkalmazható, amennyiben a fog elszíneződése belső fogfehérítéssel nem korrigálható. A technológiát a fogszabályozás alternatívájaként is emlegetik, hiszen alkalmazásával rövid idő alatt egyenes fogsor készíthető.

Melyek a porcelánhéj előnyei?

  • Nem kell a fogat lecsiszolni és ezzel rengeteg értékes foganyagot eltávolítani.
  • Mivel fémmentes, fémallergiás pácienseknél is alkalmazható.
  • Felhelyezése teljesen fájdalommentes.
  • Esztétikus megoldást jelent.
  • Rövid idő alatt látványos eredmény érhető el általa.

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes, kötelezettségmentes konzultációra, és felkészült szakorvosunktól, korszerű digitális diagnosztikai eszközeink segítségével minden fontos információt megkap fogászati problémájáról, annak kezeléséről.

Rólunk mondták

Olvassa el, hogy miket mondtak klinikánkról pácienseink a Facebook-on és Google-n!

Még több páciens véleményt a facebook oldalunkon tud olvasni.

Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!