Csapatunk

Home/Csapatunk

DR. VARAJTI ARTÚR

 Fogorvos és szájsebész

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd kezdő fogorvosként a SOTE Szájsebészeti Osztályán szereztem 3 éves tapasztalatot. Ezt követően 2015-ben tettem le a szájsebészeti szakvizsgát.

Amióta az eszemet tudom, fogorvosi pályára készültem, annak ellenére, hogy akkoriban már a „fogorvos” szó hallatán is elfogott a rettegés. Mégis, ebben az időszakban már döntöttem. Elhatároztam, hogy megmutatom a pácienseknek: a fogorvos jelenthet családias légkört, fájdalom- és félelemmentes kezelést is. Ennek szellemében hoztam létre az Artdent Fogászati Rendelőt. A munkám során fontosnak tartom, hogy mindig a legmodernebb fogászati eljárásokkal és anyagokkal dolgozzam, így garantálva a minőségi ellátást.

• 2012: Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
• 2015: Szájsebészet szakorvos
• 2015: Osstem implantációs rendszer mentor orvosa
• 2016: Nobel Biocare implantációs rendszer referencia szájsebésze

Dr. Varajti Artúr, az Artdent Fogászat és Szájsebészet fogorvosa, szájsebésze.
Dr. Bóna Judit, az Artdent fogászat és szájsebész fogorvosa

Dr. Bóna Judit

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkoromtól fogva mindig is az orvoslásban képzeltem el magam, de annak sok területe tetszett. Azt, hogy végül fogorvos lettem, a legjobb döntésemnek tartom. Egyszerre találom meg benne a kreativitást, az alkotás örömét és azt a felemelő érzést, hogy mások életminőségét jobbá tehetem a munkám során.

A fogászati kezelések rövid és hosszú távú sikerességéhez elengedhetetlenül fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt páciens és orvos részéről egyaránt. Arra törekszem, hogy a hozzám fordulókkal olyan partneri kapcsolatot tudjak teremteni, melyben őszintén beszélhetnek fogászati problémájukról és fenntartások nélkül tehetik fel kérdéseiket. Igyekszem a kellő mennyiségű tájékoztatásra a kezelés előtt, alatt és utána is, hogy pácienseim a székből távozva fel legyenek vértezve mindazzal a tudással, mely elengedhetetlen elért szájüregi egészségük és elkészült töméseik, fogpótlásaik megőrzéséhez.

Dr. Molnár Lili

Fogmegtartó kezelések, esztétikus fogpótlások

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Ezután volt szerencsém széleskörű tapasztalatot szerezni a körzeti rendelőben és a fogászati turizmus területén is, mielőtt csatlakoztam az Ardent csapatához. Hatalmas élmény számomra, hogy az Artdentnél olyan helyen élhetek a hivatásomnak, ahol biztosítottak a legjobb anyagok és a szükséges kezelési idő ahhoz, hogy a páciens a legjobb ellátásban részesülhessen.

Szakmai hitvallásom: nincs reménytelen eset! Nálam a foghúzás az utolsó utáni lehetőség, amikor a fog már tényleg menthetetlen. Éppen ezért igen nagy hangsúlyt fektetek az állapotfelmérésre és a CT felvétel több szempontból történő elemzésére. Kizárólag I. osztályú, nanokompozit tömőanyagok, valamint számítógép által vezérelt, digitális eszközök alkalmazásával célunk a fogmegtartó kezelések új szintre történő emelése.

Kiemelkedően fontosnak tartom a barátságos légkör megteremtését és az orvos-páciens közötti bizalmi kapcsolat kialakítását, ezért a kezelések során a lehető legőszintébben és legegyenesebben kommunikálok. Remélem, a pácienseim is olyan szívesen jönnek majd hozzám, mint amilyen szívesen én jártam annak idején fogorvoshoz!

Dr. Molnár Lili - Artdent Fogászat
Dr. Haris Márta - Artdent Fogászat

Dr. Haris Márta

Fogszabályozás

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának elvégzését követően lehetőségem nyílt széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Elsősorban Damon-like passzív önligírozó rendszerrel dolgozom, amelynek hatalmas előnye, hogy nagy torlódásokat is meg tudunk oldani foghúzás nélkül. Emellett a folyamatos, lágy erőleadásnak köszönhetően a fogszabályozás ideje csökken, és a ragasztást és az aktiválást követő kellemetlenség is elhanyagolható.

A legtöbb továbbképzést a modern Damon elvek alapján történő fogszabályozás témakörében hallgatom. Emellett annak érdekében, hogy minél magasabb szintű eszköztárral rendelkezzem, előszeretettel gyűjtök tapasztalatot és tudást mini implantátumokkal és aligner rendszerekkel kapcsolatban is.

Legfontosabb küldetésemnek azt tekintem, hogy a kamaszkoron akár jóval túljutott pácienseim is bátran vágjanak bele a fogszabályozásba; fogszabályozni ugyanis addig lehet, ameddig az embernek vannak fogai.

Dr. Pázmándi Patricia

Esztétikai beavatkozások, fogmegtartó kezelések

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Az egyetem után több budapesti magánrendelőben dolgoztam, mielőtt fogorvosként csatlakoztam az Artdent csapatához.

2022 óta fogszabályozással is foglalkozom, emellett azonban nyugodt szívvel fordulhatnak hozzám a páciensek, ha fogpótlásra, esztétikai fogászati kezelésekre, tömésekre, vagy akár gyökérkezelésre lenne szükségük.

Kiemelkedően fontosnak tartom a barátságos légkör megteremtését és az orvos-páciens közötti bizalmi kapcsolat kialakítását, ami nagyban hozzájárul a kezelések sikerességéhez. Minden kezelés előtt részletesen megbeszéljük, hogy mi fog történni, így semmi váratlan vagy ijesztő dologra nem kell számítania. Célom olyan nyugodt környezetet és jókedvű hangulatot teremteni, hogy a fogorvosi kezelések a lehető legjobb élményként maradjanak meg a páciensekben.

Dr. Pázmándi Patricia - Artdent Fogászat
Dr. Mászlé Flóra, az Ardent Fogászat és Szájsebészet fogorvosa

Dr. Mászlé Flóra

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem, majd körzeti és magánrendelőkben gyűjtöttem tapasztalatot a fogászat különböző területein. Lételemem a folyamatos fejlődés; rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, az újabb ismeretek elsajátítása érdekében.

Munkám során törekszem a páciensekkel való maximális bizalom kiépítésére és a lehető legjobb eredmény elérésére. Kiemelten fontosnak tartom, hogy minden fogászati beavatkozás fájdalommentesen történjen, hogy a páciensek félelem és szorongás nélkül éljék meg a kezeléseket.

Célom, hogy a páciensek legkülönfélébb problémáit orvosolni tudjam, ezáltal 100%-ban elégedetten távozzanak a rendelőből.

Dr. Tussinger Mónika

Fogszabályozó szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem Budapesten, ezt követően megszereztem a fogszabályozó szakvizsgámat. Emellett konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát is letettem, melynek köszönhetően sokkal nagyobb rálátásom lett a felnőttkori fogszabályzásra.

Szeretem, hogy a munkám magas fokú koncentrációt, türelmet és alaposságot igényel, ezeknek a tapasztalatoknak anyukaként is nagy hasznát veszem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy németországi fogszabályozó magánrendelőben dolgozhattam pár évig, ahol még jobban megismerhettem a szakterületemet. Jó érzés, hogy a fogszabályozó kezelés folyamán bensőséges lesz a kapcsolatunk a pácienseimmel, hiszen hosszabb ideig együtt dolgozunk azon, hogy elégedett mosolya szép is legyen.

Dr. Tussinger Mónika , fogszabályzó szakorvos, Ardent Fogászat és Szájsebészet
Dr. Ökrös Petra, az Artdent Fogászat és Szájsebészet fogorvosa

Dr. Ökrös Petra

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben, majd körzeti és magánrendelőkben szereztem tapasztalatot a konzerváló-, és az esztétikai fogászati beavatkozások, valamint a protetika területén. Fő szakterületem és érdeklődési köröm az esztétikai fogászat.

Munkám során a legfontosabb számomra a bizalom kialakítása, hogy a páciensek félelem nélkül ülhessenek be a fogorvosi székbe. Célom, hogy minden páciensem magabiztosan, a legszebb mosolyával távozzon tőlem egy fájdalommentes, kellemes hangulatú kezelést követően. Különös figyelmet fordítok arra, hogy ne csak a fogat kezeljük, hanem teljes egészében lássuk a pácienseket!

NÉMETH KRISZTINA

Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Fogászati szakasszisztensként végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán 1998-ban, ezt követően a szakma szinte azonnal a szenvedélyemmé vált.

A jókedv és vidámság nélkülözhetetlen kelléke mindennapjaimnak. Igyekszem ezt a mentalitást becsempészni a fogászati rendelőbe is. A munkám során gyakran szembesültem azzal, hogy páciensek félnek, szoronganak akár már egy kisebb beavatkozástól is, így 2006-ban elvégeztem egy kurzust, melynek témája a „Szorongás és félelem csökkentés a fogászatban” volt.

Tudásomat folyamatos fejlesztem, így kiegészítve szakasszisztensi tanulmányaimat, 2013-ban elvégeztem a dentálhigiénikus képzést. Akkor vagyok elégedett, ha a páciensekben feloldhatom a fogorvos iránti rémültséget, miáltal a munka is sokkal hatékonyabbá válik.

Németh Krisztina, az Artdent fogászat és szájsebészet fogászati asszisztense és dentálhigiénikusa
Varró Andrea - Artdent

Varró Andrea

Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Több mint tíz éve dolgozom fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként. Szakmailag és emberileg is nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy egy fiatalos, motivált, és véleményem szerint egy nagy szaktudással rendelkező csapatban dolgozhatok. Nagyszerű érzés úgy bejönni dolgozni, hogy a lehető legnagyobb támogatást és szeretet kapom a kollégáimtól.

Munkám során az asszisztensi teendőim mellett, legfontosabb feladatomnak érzem segíteni a pácienseket a helyes szájhigiéné kialakításában. Célom az, hogy a rendelőnkben megforduló összes páciensnek a fogazati állapotától, egyéni adottságaitól függően személyre szabottan megtanítsam a helyes fogmosási és szájápolási technikát. A magánéletemben és a szakmámban egyaránt keresem a kihívásokat, és megbirkózok bármely váratlan helyzettel.

Sajtos Kitti

Fogászati asszisztens

A Semmelweis Egyetem Bókay János többcélú szakképző intézményében végeztem 2022 májusában. Mindig is szerettem segíteni másoknak, viszont sokáig nem tudtam, milyen módon tehetném ezt igazán hasznosan. Ebben a szakmában viszont teljesen önmagamat tudom adni, és őszintén, teljes odaadással segíthetek másoknak.

Gyerekkoromban nagyon féltem a fogorvostól, ezért fontos célomnak tartom, hogy a pácienseink biztonságban érezzék magukat nálunk. Törekszem a legnyugodtabb körülmények megteremtésére a kezelések során, emellett professzionális, de közvetlen viszony kialakítására: pácienseink bármikor, bátran kérdezhetnek, bármiben a segítségükre állok.

Kiemelkedően fontosnak tartom pácienseinkkel a bizalom és a családias légkör kialakítását; célom, hogy ezt mindenki azonnal érezze, amikor az Artdentbe érkezik.

Sajtos Kitti, fogászati asszisztens, Artdent Fogászat és Szájsebészet
Szemesy Dorottya, a budapesti Artdent fogászat és szájsebészet páciens koordinátora

Szemesy Dorottya

Páciens koordinátor

Fontos szerepet tölt be az életemben mind az egészségmegőrzés, mind az, ha segíthetek másoknak. Ezen a munkahelyen, ebben a munkakörben pedig úgy érzem, hogy mindkettőt meg tudom valósítani egyszerre, hisz hozzá tudok járulni a páciensek egészségügyi jóllétéhez.

Sokat jelentenek számomra az emberi kapcsolatok, pontosan ezért törekszem arra, hogy úgy viselkedjek másokkal, ahogy szeretném, hogy velem is viselkedjenek.

Igyekszem minden felmerülő kihívást és megoldásra váró feladatot gyorsan és rugalmasan kezelni. Szerencsére az Artdent csapatában nem én vagyok az egyetlen, aki ezeket az értékeket vallja. Ezért tudunk hatékonyan, mégis jó hangulatban, teljes mértékben a páciensekre figyelve dolgozni.

Dr. Varajti Artúr, az Artdent Fogászat és Szájsebészet fogorvosa, szájsebésze.

DR. VARAJTI ARTÚR

Fogorvos és szájsebész

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd kezdő fogorvosként a SOTE Szájsebészeti Osztályán szereztem 3 éves tapasztalatot. Ezt követően 2015-ben tettem le a szájsebészeti szakvizsgát.

Amióta az eszemet tudom, fogorvosi pályára készültem, annak ellenére, hogy akkoriban már a „fogorvos” szó hallatán is elfogott a rettegés. Mégis, ebben az időszakban már döntöttem. Elhatároztam, hogy megmutatom a pácienseknek: a fogorvos jelenthet családias légkört, fájdalom- és félelemmentes kezelést is. Ennek szellemében hoztam létre az Artdent Fogászati Rendelőt. A munkám során fontosnak tartom, hogy mindig a legmodernebb fogászati eljárásokkal és anyagokkal dolgozzam, így garantálva a minőségi ellátást.

• 2012: Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
• 2015: Szájsebészet szakorvos
• 2015: Osstem implantációs rendszer mentor orvosa
• 2016: Nobel Biocare implantációs rendszer referencia szájsebésze

Dr. Bóna Judit, az Artdent fogászat és szájsebész fogorvosa

Dr. Bóna Judit

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkoromtól fogva mindig is az orvoslásban képzeltem el magam, de annak sok területe tetszett. Azt, hogy végül fogorvos lettem, a legjobb döntésemnek tartom. Egyszerre találom meg benne a kreativitást, az alkotás örömét és azt a felemelő érzést, hogy mások életminőségét jobbá tehetem a munkám során.

A fogászati kezelések rövid és hosszú távú sikerességéhez elengedhetetlenül fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt páciens és orvos részéről egyaránt. Arra törekszem, hogy a hozzám fordulókkal olyan partneri kapcsolatot tudjak teremteni, melyben őszintén beszélhetnek fogászati problémájukról és fenntartások nélkül tehetik fel kérdéseiket. Igyekszem a kellő mennyiségű tájékoztatásra a kezelés előtt, alatt és utána is, hogy pácienseim a székből távozva fel legyenek vértezve mindazzal a tudással, mely elengedhetetlen elért szájüregi egészségük és elkészült töméseik, fogpótlásaik megőrzéséhez.

Dr. Mászlé Flóra, az Ardent Fogászat és Szájsebészet fogorvosa

Dr. Mászlé Flóra

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem, majd körzeti és magánrendelőkben gyűjtöttem tapasztalatot a fogászat különböző területein. Lételemem a folyamatos fejlődés; rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, az újabb ismeretek elsajátítása érdekében.

Munkám során törekszem a páciensekkel való maximális bizalom kiépítésére és a lehető legjobb eredmény elérésére. Kiemelten fontosnak tartom, hogy minden fogászati beavatkozás fájdalommentesen történjen, hogy a páciensek félelem és szorongás nélkül éljék meg a kezeléseket.

Célom, hogy a páciensek legkülönfélébb problémáit orvosolni tudjam, ezáltal 100%-ban elégedetten távozzanak a rendelőből.

Dr. Molnár Lili - Artdent Fogászat

Dr. Molnár Lili

Fogmegtartó kezelések, esztétikus fogpótlások

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Ezután volt szerencsém széleskörű tapasztalatot szerezni a körzeti rendelőben és a fogászati turizmus területén is, mielőtt csatlakoztam az Ardent csapatához. Hatalmas élmény számomra, hogy az Artdentnél olyan helyen élhetek a hivatásomnak, ahol biztosítottak a legjobb anyagok és a szükséges kezelési idő ahhoz, hogy a páciens a legjobb ellátásban részesülhessen.

Szakmai hitvallásom: nincs reménytelen eset! Nálam a foghúzás az utolsó utáni lehetőség, amikor a fog már tényleg menthetetlen. Éppen ezért igen nagy hangsúlyt fektetek az állapotfelmérésre és a CT felvétel több szempontból történő elemzésére. Kizárólag I. osztályú, nanokompozit tömőanyagok, valamint számítógép által vezérelt, digitális eszközök alkalmazásával célunk a fogmegtartó kezelések új szintre történő emelése.

Kiemelkedően fontosnak tartom a barátságos légkör megteremtését és az orvos-páciens közötti bizalmi kapcsolat kialakítását, ezért a kezelések során a lehető legőszintébben és legegyenesebben kommunikálok. Remélem, a pácienseim is olyan szívesen jönnek majd hozzám, mint amilyen szívesen én jártam annak idején fogorvoshoz!

Dr. Haris Márta - Artdent Fogászat

Dr. Haris Márta

Fogszabályozás

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának elvégzését követően lehetőségem nyílt széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Elsősorban Damon-like passzív önligírozó rendszerrel dolgozom, amelynek hatalmas előnye, hogy nagy torlódásokat is meg tudunk oldani foghúzás nélkül. Emellett a folyamatos, lágy erőleadásnak köszönhetően a fogszabályozás ideje csökken, és a ragasztást és az aktiválást követő kellemetlenség is elhanyagolható.

A legtöbb továbbképzést a modern Damon elvek alapján történő fogszabályozás témakörében hallgatom. Emellett annak érdekében, hogy minél magasabb szintű eszköztárral rendelkezzem, előszeretettel gyűjtök tapasztalatot és tudást mini implantátumokkal és aligner rendszerekkel kapcsolatban is.

Legfontosabb küldetésemnek azt tekintem, hogy a kamaszkoron akár jóval túljutott pácienseim is bátran vágjanak bele a fogszabályozásba; fogszabályozni ugyanis addig lehet, ameddig az embernek vannak fogai.

Dr. Pázmándi Patricia - Artdent Fogászat

Dr. Pázmándi Patricia

Esztétikai beavatkozások, fogmegtartó kezelések

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Az egyetem után több budapesti magánrendelőben dolgoztam, mielőtt fogorvosként csatlakoztam az Artdent csapatához.

2022 óta fogszabályozással is foglalkozom, emellett azonban nyugodt szívvel fordulhatnak hozzám a páciensek, ha fogpótlásra, esztétikai fogászati kezelésekre, tömésekre, vagy akár gyökérkezelésre lenne szükségük.

Kiemelkedően fontosnak tartom a barátságos légkör megteremtését és az orvos-páciens közötti bizalmi kapcsolat kialakítását, ami nagyban hozzájárul a kezelések sikerességéhez. Minden kezelés előtt részletesen megbeszéljük, hogy mi fog történni, így semmi váratlan vagy ijesztő dologra nem kell számítania. Célom olyan nyugodt környezetet és jókedvű hangulatot teremteni, hogy a fogorvosi kezelések a lehető legjobb élményként maradjanak meg a páciensekben.

Dr. Tussinger Mónika , fogszabályzó szakorvos, Ardent Fogászat és Szájsebészet

Dr. Tussinger Mónika

Fogszabályozó szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem Budapesten, ezt követően megszereztem a fogszabályozó szakvizsgámat. Emellett konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát is letettem, melynek köszönhetően sokkal nagyobb rálátásom lett a felnőttkori fogszabályzásra.

Szeretem, hogy a munkám magas fokú koncentrációt, türelmet és alaposságot igényel, ezeknek a tapasztalatoknak anyukaként is nagy hasznát veszem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy németországi fogszabályozó magánrendelőben dolgozhattam pár évig, ahol még jobban megismerhettem a szakterületemet. Jó érzés, hogy a fogszabályozó kezelés folyamán bensőséges lesz a kapcsolatunk a pácienseimmel, hiszen hosszabb ideig együtt dolgozunk azon, hogy elégedett mosolya szép is legyen.

Dr. Ökrös Petra, az Artdent Fogászat és Szájsebészet fogorvosa

Dr. Ökrös Petra

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben, majd körzeti és magánrendelőkben szereztem tapasztalatot a konzerváló-, és az esztétikai fogászati beavatkozások, valamint a protetika területén. Fő szakterületem és érdeklődési köröm az esztétikai fogászat.

Munkám során a legfontosabb számomra a bizalom kialakítása, hogy a páciensek félelem nélkül ülhessenek be a fogorvosi székbe. Célom, hogy minden páciensem magabiztosan, a legszebb mosolyával távozzon tőlem egy fájdalommentes, kellemes hangulatú kezelést követően. Különös figyelmet fordítok arra, hogy ne csak a fogat kezeljük, hanem teljes egészében lássuk a pácienseket!

Németh Krisztina, az Artdent fogászat és szájsebészet fogászati asszisztense és dentálhigiénikusa

NÉMETH KRISZTINA

Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Fogászati szakasszisztensként végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán 1998-ban, ezt követően a szakma szinte azonnal a szenvedélyemmé vált.

A jókedv és vidámság nélkülözhetetlen kelléke mindennapjaimnak. Igyekszem ezt a mentalitást becsempészni a fogászati rendelőbe is. A munkám során gyakran szembesültem azzal, hogy páciensek félnek, szoronganak akár már egy kisebb beavatkozástól is, így 2006-ban elvégeztem egy kurzust, melynek témája a „Szorongás és félelem csökkentés a fogászatban” volt.

Tudásomat folyamatos fejlesztem, így kiegészítve szakasszisztensi tanulmányaimat, 2013-ban elvégeztem a dentálhigiénikus képzést. Akkor vagyok elégedett, ha a páciensekben feloldhatom a fogorvos iránti rémültséget, miáltal a munka is sokkal hatékonyabbá válik.

Varró Andrea - Artdent

Varró Andrea

Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Több mint tíz éve dolgozom fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként. Szakmailag és emberileg is nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy egy fiatalos, motivált, és véleményem szerint egy nagy szaktudással rendelkező csapatban dolgozhatok. Nagyszerű érzés úgy bejönni dolgozni, hogy a lehető legnagyobb támogatást és szeretet kapom a kollégáimtól.

Munkám során az asszisztensi teendőim mellett, legfontosabb feladatomnak érzem segíteni a pácienseket a helyes szájhigiéné kialakításában. Célom az, hogy a rendelőnkben megforduló összes páciensnek a fogazati állapotától, egyéni adottságaitól függően személyre szabottan megtanítsam a helyes fogmosási és szájápolási technikát. A magánéletemben és a szakmámban egyaránt keresem a kihívásokat, és megbirkózok bármely váratlan helyzettel.

Sajtos Kitti, fogászati asszisztens, Artdent Fogászat és Szájsebészet

SAJTOS KITTI

Fogászati asszisztens

A Semmelweis Egyetem Bókay János többcélú szakképző intézményében végeztem 2022 májusában. Mindig is szerettem segíteni másoknak, viszont sokáig nem tudtam, milyen módon tehetném ezt igazán hasznosan. Ebben a szakmában viszont teljesen önmagamat tudom adni, és őszintén, teljes odaadással segíthetek másoknak.

Gyerekkoromban nagyon féltem a fogorvostól, ezért fontos célomnak tartom, hogy a pácienseink biztonságban érezzék magukat nálunk. Törekszem a legnyugodtabb körülmények megteremtésére a kezelések során, emellett professzionális, de közvetlen viszony kialakítására: pácienseink bármikor, bátran kérdezhetnek, bármiben a segítségükre állok.

Kiemelkedően fontosnak tartom pácienseinkkel a bizalom és a családias légkör kialakítását; célom, hogy ezt mindenki azonnal érezze, amikor az Artdentbe érkezik.

Szemesy Dorottya, a budapesti Artdent fogászat és szájsebészet páciens koordinátora

Szemesy Dorottya

Páciens koordinátor

Fontos szerepet tölt be az életemben mind az egészségmegőrzés, mind az, ha segíthetek másoknak. Ezen a munkahelyen, ebben a munkakörben pedig úgy érzem, hogy mindkettőt meg tudom valósítani egyszerre, hisz hozzá tudok járulni a páciensek egészségügyi jóllétéhez.

Sokat jelentenek számomra az emberi kapcsolatok, pontosan ezért törekszem arra, hogy úgy viselkedjek másokkal, ahogy szeretném, hogy velem is viselkedjenek.

Igyekszem minden felmerülő kihívást és megoldásra váró feladatot gyorsan és rugalmasan kezelni. Szerencsére az Artdent csapatában nem én vagyok az egyetlen, aki ezeket az értékeket vallja. Ezért tudunk hatékonyan, mégis jó hangulatban, teljes mértékben a páciensekre figyelve dolgozni.

Ingyenes fogászati szűrővizsgálat! További információkért kattintson!