Implantátumaink

Budapesti fogászatunkon használt implantátumok

Az ArtDent Fogászat és Szájsebészet egyedülálló hazánkban, hiszen klinikánkon minden kezelést dr. Varajti Artúr fogorvos, szájsebész végez, ezáltal a megbízható minőség, széleskörű tapasztalat és professzionális ellátás garantált. A Doktor Úr a Nobel implantátum hivatalos partnerorvosaként és az Osstem mentor orvosaként évente több tucat implantátumot ültet be, amelynek több mint 98%-a sikeresnek bizonyul.

Rendelőnkben nagyon fontos, hogy a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb implantációs rendszerekkel dolgozzunk. Az általunk alkalmazott titán műgyökereket forgalmazó cégek a világ legnagyobbjai közé tartoznak, így ezek a termékek világgaranciával rendelkeznek: a garancia a világ bármely pontján érvényesíthető. Sikertelen beültetés esetén a cégek garanciálisan újabb beültetéshez szükséges implantátumot biztosítanak, ám több évtizedes múltjuk és kutatási eredményeik a beültetések 98,8%-os beválását biztosítják. Az eljárás ma már kizárólag CAD/CAM (számítógép tervezett és kivitelezett) megoldásokkal történik, ami kizárja az emberi hiba lehetőségét, továbbá tökéletes anatómiai és funkcionális rehabilitációt eredményez.

Dr. Varajti Artúr az Artdent Fogászat fogorvosa, szájsebésze kezet fog Varjas Dáviddal.

Nobel Biocare implantátum

A Nobel Biocare svéd cég az iparág leghosszabb, 60 éves múltjával büszkélkedhet a helyreállító fogászat terén végzett tudományos kutatásban és fejlesztésben, melynek első mérföldköve P. I. Brånemark felfedezése volt az implantátumok csontosodásával kapcsolatban.

Ez a világ legnagyobb és legmodernebb implantációs cége, amely megteremtette a mai modern fogászati implantológiát. Neki köszönhető az első fogászati implantátum gyártása, 1965-ben. Elsőként iparosította a fogászati implantátumok és CAD/CAM alapú protézisek gyártását is. A cég fejlesztései a mai modern implantológia alapját jelentik minden orvos számára.

A Nobel Implantátum egy, a fog gyökerét formázó implantációs rendszer, amely magas stabilitásával és egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a legkedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában, így nemcsak funkciójában, de küllemében is az igazihoz megszólalásig hasonlító fogpótlás készülhet. Akár gyengébb csontminőség esetén vagy foghúzások helyén is azonnal, biztonságosan alkalmazható. Erős, kónikus (kúp alakú) csatlakozása maximális biztonságot nyújt. Klinikánk büszke arra, hogy egy ilyen cég referenciahelye lehet.

Dr. Varajti Artúr az Artdent Fogászat fogorvosa, szájsebésze kezet fog Lutter Ervinnel, a MERFOL ügyvezető igazgatójával

Osstem implantátum

Az Osstem több közel három évtizede működő, dinamikus, bővülő high-tech kutatási és gyártó cég. Kiváló implantátumokat gyárt, melyek az implantációs csavarok közül a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. Évente több mint egymillió legyártott implantátumával az Osstem a gyakorlatban is bizonyított; nem véletlenül a világ 4. legnagyobb implantációs cége. Folyamatosan fejleszt és a világ több mint 60 országába exportálja termékeit, Amerikától Európa országain át egészen Japánig. Ázsiában és a csendes-óceáni térségben piacvezető.

Az Osstem Ázsiában tervezi és Németországban fejleszti, gyártja fejlett, átfogó fogászati implantátumait és felépítményeit. Az Osstem kúpos kialakítású TS implantátumai kónikus, Bone-Level implantátumok, melyeket magas kezdeti stabilitásra és korai terhelésre terveztek. Bármely minőségű csont esetén megoldást kínálnak. Büszkék vagyunk arra, hogy az Osstem implantációs rendszer mentororvosaként átadhatjuk tapasztalatainkat, szaktudásunkat az orvoskollégáknak.

Általános jellemzői

  • Nyaki menetkialakítása csökkenti a feszülést, ami kiemelten fontos feltétele a hosszú távon sikeres és esztétikus fogpótlás elkészítésének.
  • Morfológiáját és felületkezelését összehangolva, a gyártó kimagaslóan magas érdességű és nagy implantátumfelületet hozott létre. Ez a megnövelt felület azonos idő alatt nagyobb mennyiségű csontbeépülést, és így gyorsabban kialakuló másodlagos stabilitást eredményez.
  • Bizonyítottan magas és gyorsan kialakuló stabilitása alkalmassá teszi a korai 6 hetes vagy akár az azonnali terhelésre is.

Az Osstem filozófiájában kiemelten fontos, hogy a sikeres beültetést tökéletesen összehangolt és jól átgondolt protetikai elemekkel és technikai megoldásokkal segítse, így hosszú távú megoldással, kiváló esztétikai kialakítás mellett tud 98,8%-os sikerességi arányt elérni. A fentiekben felsorolt eredményeket az Osstem kutatói és fejlesztői az implantológiában jelenleg általánosan elfogadott, legmodernebb iránymutatások figyelembevételével vívták ki, azokat a cég saját korábbi termékeinek továbbfejlesztésével és sokéves gyakorlati tapasztalatával ötvözve.

Rólunk mondták

Olvassa el, hogy miket mondtak klinikánkról pácienseink a Facebook-on és Google-n!

Még több páciens véleményt a facebook oldalunkon tud olvasni.

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes, személyes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit. Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!