Szájsebészet

Szájsebészeti beavatkozások budapesti fogászati klinikánkon

Előfordulnak olyan sürgősségi esetek, amikor nem elég az általános fogászati ellátás, és szájsebészeti beavatkozásra, műtétre van szükség. Szájsebészeti eljárások szükségesek egyes fogpótlások megtartásához és bizonyos fogászati problémák sikeres kezeléséhez is. Budapesti fogászati rendelőnkben a közvetkező szájsebészeti beavatkozásokkal foglalkozunk:

illetve bármely olyan szájüregi beavatkozás, amelyhez sebészeti műtét indokolt.

Miért van szükség szájsebészetre egy fogászati rendelőnkben?

A páciensek számára az egyik legrettegettebb fogászati beavatkozás a fogeltávolítás, a foghúzás. Fogászatunkon mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adott fogat meg tudjuk menteni, de az esetek kis százalékában ennek ellenére elkerülhetetlenné válik a fog eltávolítása. Annak érdekében, hogy a beavatkozás minél rövidebb ideig tartson, hogy a páciens minél rövidebb ideig izguljon, és a sebgyógyulás minél hamarabb menjen végbe, feltétlenül szükséges, hogy minden sebészeti eljárást (fogeltávolítás, bölcsességfog-eltávolításimplantáció) szájsebész végezzen.

Rólunk mondták

Forduljon hozzánk bizalommal!

Időpont-egyeztetéshez keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot! Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal, mert számunkra az Ön mosolya a legfontosabb!

Dr. Varajti Artúr szájsebész konzultál a pácienssel a budapesti fogszátai és szájsebészeti rendelőben.