Ingyenes szájüregi szűrővizsgálat

Igény esetén az első alkalommal ingyenes, teljes körű állapotfelmérést és szájüregi szűrővizsgálatot végzünk Önnél budapesti fogorvosi klinikánkon. A kezelőorvos által feltárt problémák alapján, speciális fogászati szoftver segítségével átlátható, az Ön számára is érthető, írásos kezelési tervet készítünk. A kezelési terv célja a feltárt fogászati probléma optimális, költséghatékony megoldása szakmailag korrekt terv alapján, amit a kezelőorvos lépésről lépésre megvalósít.

Milyen esetben keresse fel budapesti fogászatunkat?

 • Ha közvetlen párbeszédet szeretne fogorvosával.
 • Ha egyénre szabott fogorvosi vizsgálatokat és kezeléseket igényel.
 • Ha teljes körű állapotfelmérést és kezelési tervet kíván kapni.
 • Ha nem szeretne sorban állni, a vizsgálatokra várakozni.
 • Ha gyorsan szeretné megoldani fogászati problémáit.
 • Ha szájhigiéniás tanácsadást kérne kezelő orvosainktól.
Dr. Varajti Artúr a budapesti fogászati rendelőben konzultál pácienssével.

Ilyen az első fogorvosi vizsgálat II. kerületi fogorvosi rendelőnkben

 1. lépés: Ön lefoglalja az ingyenes konzultációnkra az időpontot a +36 20 218 5343-as telefonszámon, majd eljön budapesti fogászati klinikánkra a megbeszélt időpontban.
 2. lépés: Ezt követően az első kérésünk, hogy töltsön ki egy rövid, az Ön egészségi állapotára vonatkozó kérdőívet, amely elengedhetetlen az ideális kezelési terv felállításához.
 3. lépés: Fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, és ínysorvadás szűrés segítségével teljes képet adunk Önnek a szájürege állapotáról.
 4. lépés: Szükséges esetén a pontosabb diagnózis és a precíz tervezés érdekében, térítés ellenében panorámaröntgent vagy 3D CT-felvételt készítünk.
 5. lépés: A vizsgálatból kapott eredmények alapján konzultáló orvosa részletesen, az Ön számára is érthetően ismerteti a kezelendő fogászati problémát és annak megoldási alternatíváit.
 6. lépés: Elkészítjük Önnek a személyre szabott, írásos kezelési tervet, amely tartalmazza a kezelés legfontosabb részleteit: a pontos árat, a szükséges kezeléseket, valamint a teljes folyamat idejét és a garanciális feltételeket. Így mindent pontosan, előre fog tudni.

FONTOS: Amennyiben Önnek fáj a foga vagy akut fogászati problémája van, egy gyors vizsgálatot követően azonnal megkapja megfelelő ellátást, és csak azt követően történik a kezelési terv felállítása.

Rólunk mondták

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes, teljes körű állapotfelmérésre és szájüregi szűrővizsgálatra. Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!

Dr. Varajti Artúr fogorvos, fogászati asszisztens és páciens állnak egymás mellett és mosolyognak a bölcsességfog eltávolítás után.

+36 20 218 5343

artdent@artdent.hu

1027 Budapest, Bem rakpart 50.