Artdent budapesti fogászati és szájsebészet logója.
Dr. Tussinger Mónika fogszabályozó kezelés után.

Fogszabályozás Akció

Szabályos és egészséges mosoly a lehető legrövidebb idő alatt, foghúzás nélkül!

null

Ingyenes állapotfelmérés és kezelési terv (fotódokumentáció, lenyomatvétel)

null

A fogszabályozó kezelés mellé most 4 db ajándék

null

Láthatatlan, rögzített és kivehető fogszabályzó készülékek

Dr. Tussinger Mónika fogszabályozó kezelés után.

Kérj időpontot ingyenes, kötelezettségmentes konzultációnkra július 30-ig, és a fogszabályozó kezelés mellé most 4 darab ajándékot (fogkő-eltávolítás, kontrollvizsgálat, speciális fogkefe, wax) kapsz. Az állapotfelmérés után teljeskörű tájékoztatást adunk a lehetőségekről, a szóba jöhető kezelés típusáról és a várható kezelés időtartamáról.

Az egyénre szabott kezelési terv alapján közösen kiválasztjuk a számodra legjobb fogszabályzót, ennek köszönhetően a legrövidebb idő alatt, a legkevesebb kellemetlenség mellett, élethosszig tartó eredményt kapsz, bármely életkorban. Az általunk alkalmazott technikák és eszközök segítségével szinte bármekkora torlódást meg tudunk oldani foghúzás nélkül.

Rendelőnkben több különböző szakterület összehangolt javaslata alapján készítjük el pácienseink személyre szabott kezelési tervét úgy, hogy közben ki sem kell mozdulniuk az orvosi székből. Tehát fogorvos, szájsebész, implantológus és fogszabályozó szakorvos együttes szakvéleménye alapján tervezzük meg a végeredményt.

Dr. Bóna Judit láthatatlan fogszabályozás konzultáció közben.
Dr. Pázmándi Patricia fogszabályozás konzultáció után.

Siessen! Az ajánlatunk 2024. július 31-én lejár.

 

Kedvezményünkre már csak

0

pácienst tudunk fogadni

Kérj időpontot most!

HOGYAN TÖRTÉNIK RENDELŐNKBEN FOGSZABÁLYOZÁS?

null

Ingyenes szakorvosi konzultáció

Személyes találkozó alkalmával egy teljeskörű állapotfelmérést és szájüregi szűrővizsgálatot végzünk. Miután felmértük fogaid állapotát, részletes tájékoztatást adunk neked a szóba jöhető kezelés típusáról és a várható kezelés időtartamáról. Ezt követően elkészítjük az egyénre szabott, írásbeli kezelési tervet és árajánlatot.
null

Tervezés a tökéletes végeredmény érdekében

Miután meghoztad a döntést, elvégezzük a szükséges vizsgálatokat – amelyre lehetőséged van közvetlenül a konzultációt követően is. Digitális CT-felvételt készítünk, valamint gyorsan és fájdalommentesen lenyomatot veszünk, majd fotódokumentációt végzünk. Tervezéskor figyelembe vesszük az igényeket, szokásokat, életkori sajátosságokat, anyagi lehetőségeket.

Fogszabályozás foghúzás nélkül.
Fogszabályozás lenyomatvétel közben.
null

Személyre szabott kezelési terv

A következő alkalommal bemutatjuk neked az esztétikai és funkcionális tervet. A teljes dokumentációt emailben is a rendelkezésedre bocsátjuk. A pontos tervezésnek köszönhetően a kezelési idő csökken, és a fogszabályozó viselése természetes. Továbbá azt is tudni fogod, hogy milyen gyakran kell állításra és kontrollvizsgálatra jönnöd.
null

Fogszabályozó felhelyezése 20 perc alatt

Felhelyezzük a közösen kiválasztott készüléket. Ez a művelet előre egyeztetett időpontban, a Te időbeosztásához igazodva történik. A tervezésnek köszönhetően az eszköz viselése kényelmes, valamint esztétikai, anatómiai és orvos-szakmai szempontból kifogástalan, hosszan tartó végeredményt ad.

Dr. Tussinger Mónika és páciense. Felnőttkori fogszabályozás után.
null

Tájékoztatás, tanácsadás

A fogszabályozó felhelyezését követően megmutatjuk, hogyan kell használni és tisztítani az eszközt. Továbbá a használattal kapcsolatos videókat is küldünk neked emailben, amiket bárhol, bármikor meg tudsz nézni.

null

Kontroll, aktiválás

A fogszabályozó készüléket időnként állítanunk kell, hogy mindig a megfelelő irányú erők hassanak. A kontrollidőpontokat mindig előre egyeztetjük, és lehetőség szerint a Te időbeosztásodhoz igazítjuk.

Dr. Tussinger Mónika és páciense. Felnőttkori fogszabályozás után.

A FOGSZABÁLYOZÓ KEZELÉS MELLÉ MOST
4 DB AJÁNDÉKOT ADUNK ÖNNEK!

artdent-fogapolasi-tanacsok

8.000 Ft értékű féléves kontroll

A hosszan tartó eredmény érdekében a fogszabályozást követő első 6 hónapban 1 alkalommal állapotfelmérést és teljeskörű szájüregi szűrővizsgálatot kapsz.

fogszabalyozas-feleves-kontroll

30.000 Ft értékű fogkő-eltávolítás

A kezelés után fájdalommentes ultrahangos fogkő-eltávolítást adunk ajándékba, amellyel meg tudod előzni az ínygyulladás és a fogszuvasodás kialakulását.

beauty

2.500 Ft értékű speciális fogkefe

Segítségével könnyebben tudod megtisztítani a fogszabályzó készülék melletti területeket és a fogfelszínt, így meg tudod előzni a fogszuvasodás és ínybetegség kialakulását.

ozonkezeles

2.500 Ft értékű fogszabályozó wax

A több ízben kapható wax segít a fogszabályozó megszokásában. Különösen a fogszabályozás korai szakaszában hasznos, mikor még nem alakult ki a fogszabályzó viselésének rutinja.

A fent felsorolt szolgáltatásokat ingyen, kötelezettségvállalás nélkül adjuk ajándékba július 31-ig történő bejelentkezés esetén. Mind bónuszként járnak a fogszabályozó kezelés mellé.

MENNYIBE KERÜL A
FOGSZABÁLYOZÓ KEZELÉS?

A fizetés részletekben zajlik, az egyes folyamatok lezárását követően. Ezáltal a költségek és a fizetési ütemezés pontosan kalkulálhatóvá válik számodra.

 
Rögzített fogszabályzó fém tappancsokkal Rögzített fogszabályzó esztétikus tappancsokkal Láthatatlan
fogszabályozás
Fogszabályozás konzultáció ingyenes ingyenes ingyenes
Kezelési terv (fotódokumentáció, lenyomatvétel) ingyenes ingyenes ingyenes
Profil analízis 45 000 Ft 45 000 Ft 70 000 Ft
Készülék ára 250 000 Ft 280 000 Ft 70 000 Ft / alkalom
Kontroll, aktiválás 20 000 Ft / alkalom 20 000 Ft / alkalom (4 hét)*
30 000 Ft / alkalom (6 hét)*
*Az aktiválások rendszeressége függ a készülék típusától
 
Rögzített fogszabályzó fém tappancsokkal Rögzített fogszabályzó esztétikus tappancsokkal Láthatatlan
fogszabályozás
Fogszabályozás konzultáció ingyenes ingyenes ingyenes
Kezelési terv (fotódokumentáció, lenyomatvétel) ingyenes ingyenes ingyenes
Profil analízis 45 000 Ft 45 000 Ft 70 000 Ft
Készülék ára 250 000 Ft 280 000 Ft 70 000 Ft / alkalom
Kontroll, aktiválás 20 000 Ft / alkalom 20 000 Ft / alkalom (4 hét)*
30 000 Ft / alkalom (6 hét)*
*Az aktiválások rendszeressége függ a készülék típusától

KI VÉGZI RENDELŐNKBEN
A FOGSZABÁLYOZÓ KEZELÉSEKET?

Dr. Bóna Judit fogorvos

Dr. Bóna Judit

„Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkoromtól fogva mindig is az orvoslásban képzeltem el magam, de annak sok területe tetszett. Azt, hogy végül fogorvos lettem, a legjobb döntésemnek tartom. Egyszerre találom meg benne a kreativitást, az alkotás örömét és azt a felemelő érzést, hogy mások életminőségét jobbá tehetem a munkám során.

A fogászati kezelések rövid és hosszú távú sikerességéhez elengedhetetlenül fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt páciens és orvos részéről egyaránt. Arra törekszem, hogy a hozzám fordulókkal olyan partneri kapcsolatot tudjak teremteni, melyben őszintén beszélhetnek fogászati problémájukról és fenntartások nélkül tehetik fel kérdéseiket. Igyekszem a kellő mennyiségű tájékoztatásra a kezelés előtt, alatt és utána is, hogy pácienseim a székből távozva fel legyenek vértezve mindazzal a tudással, mely elengedhetetlen elért szájüregi egészségük és elkészült töméseik, fogpótlásaik megőrzéséhez.”

Dr. Bóna Judit fogorvos
Dr. Tussinger Mónika fogszabályozó szakorvos.

Dr. Tussinger Mónika

„A Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem Budapesten, ezt követően megszereztem a fogszabályozó szakvizsgámat. Emellett konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát is letettem, melynek köszönhetően sokkal nagyobb rálátásom lett a felnőttkori fogszabályzásra.

Szeretem, hogy a munkám magas fokú koncentrációt, türelmet és alaposságot igényel, ezeknek a tapasztalatoknak anyukaként is nagy hasznát veszem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy németországi fogszabályozó magánrendelőben dolgozhattam pár évig, ahol még jobban megismerhettem a szakterületemet. Jó érzés, hogy a fogszabályozó kezelés folyamán bensőséges lesz a kapcsolatunk a pácienseimmel, hiszen hosszabb ideig együtt dolgozunk azon, hogy elégedett mosolya szép is legyen.”

Dr. Haris Márta.

Dr. Haris Márta

„A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának elvégzését követően lehetőségem nyílt kiváló oktatóktól tanulni és széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. A fogszabályozás nagyon gyorsan fejlődő területe a fogászatnak, ezért fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a rendszeres részvételt a hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken. Továbbképzéseim irányultsága: gnatológia a fogszabályozásban.

Legfontosabb küldetésemnek azt tekintem, hogy kamaszkoron akár jóval túljutott pácienseim is bátran vágjanak bele a fogszabályozásba. Fogszabályozni ugyanis addig lehet, ameddig az embernek vannak fogai. A szabályos, rendszerezett fogsor pedig az élet szinte minden területén elengedhetetlen és előnyt jelent.”

Dr. Haris Márta.
Dr. Varajti Artúr fogorvos, szájsebész, az Artdent fogászat és szájsebészet főorvosa.

Dr. Varajti Artúr

„Amióta az eszemet tudom, fogorvosi pályára készültem, annak ellenére, hogy akkoriban már a „fogorvos” szó hallatán is elfogott a rettegés. Mégis, ebben az időszakban már döntöttem.

Elhatároztam, hogy megmutatom a pácienseknek: a fogorvos jelenthet családias légkört, fájdalom- és félelemmentes kezelést is. Ennek szellemében hoztam létre az Artdent Fogászati  és Szájsebészeti Rendelőt.

2015 óta az Osstem implantációs rendszer mentororvosként, 2016-tól pedig a Nobel Biocare implantációs rendszer referencia orvosaként évente több száz szájsebészeti műtétet végzek.”

EZEKET MONDTÁK
RÓLUNK PÁCIENSEINK

Nézd meg, hogy miket mondtak pácienseink fogszabályozó szakorvosainkról és az általunk nyújtott szolgáltatásról!

NÉZZ MEG NÉHÁNY
FOGSZABÁLYOZÓ ORVOSAINK ÁLTAL MEGOLDOTT ESETET

Páciensünknek 2 fogát is el akarták távolítani, hogy az alsó torlódás megszűnjön, amely miatt nagyon nehezen tudta tisztítani fogait. Rögzített fém fogszabályozóval helyreállítottuk a torlódást úgy, hogy nem kellett eltávolítani a fogait sem. A kevesebb, mint 1 évig tartó kezelés után Páciensük fogai szépen elférnek, és sokkal könnyebben tudja tisztítani őket, így meg tudja előzni a fogszuvasodást.

Páciensünknek esztétikai problémája mellett komoly harapási rendellenessége volt. Az oldalsó fogai nem jól zártak össze, ezért nem tudta az ételt rendesen megőrölni. Az esztétikus fogszabályozó segítségével kihoztuk a fogakat a keresztharapásból, és a frontfogakat egy szabályos ív mentén helyeztük el, így a végeredmény esztétikai és funkcionális szempontból is kifogástalan, hosszan tartó.

16 éves páciensünket elkezdték zavarni rendezetlen fogai, ezért felkereste rendelőnket. Esztétikai probléma mellett, nagyon komoly harapási rendellenessége miatt nagyfokú hajlama volt a fogszuvasodásra. Rögzített fém fogszabályozót használtunk, melynek előnye, hogy alkalmas a nagyobb fokú szabályozatlanság kezelésére, továbbá az eredmény gyors, látványos, és a kezelési idő is rövid.

EZEKET ÍRTÁK RÓLUNK
PÁCIENSEINK A FACEBOOK-ON

Olvasd el, hogy miket írtak fogszabályozó szakorvosainkról és rendelőnkről a Facebookon!

Még több páciens véleményt a Facebook oldalunkon tudsz olvasni.

AJÁNLATUNK 2024. JÚLIUS 31-ÉN LEJÁR.

2024/08/01 00:00:00

Kérj időpontot most!

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK JÚLIUS 31-IG
INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA

Ha szeretnéd, hogy fogaid szabályosak és egészségesek legyenek, szerezz személyre szabott szakértői véleményt fogszabályozó specialistáinktól. Kérj időpontot egy ingyenes fogszabályozás konzultációra! Időpont-egyeztetéshez töltsd ki az alábbi űrlapot neved, telefonszámod megadásával és nyomd meg a “Visszahívást kérek!” gombot. Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

FOGSZABÁLYOZÁSSAL KAPCSOLATOS
GYAKORI KÉRDÉSEK

A foghúzás segítségével helyet lehet teremteni, és harapási eltérést tudunk korrigálni, továbbá segít a harapás zárásában nyitott harapás esetén. Azonban a probléma az, hogy a foghúzás során az esetek többségében egészséges fogak kerülnek eltávolítására, valamint az, hogy negatív arcesztétikai változással jár, és sokszor sajnos az arc öregedése sokkal hamarabb bekövetkezik a fogszabályozó kezelés után, mint ahogy azt a páciens életkora indokolná.

Ezért nem véletlen, hogy fogszabályozás előtt sokan attól félnek, hogy ki fogják húzni egy-két fogát. Lehet, hogy sok fogászat inkább húzna (mert egyszerűbb), mi viszont mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne kelljen megválnod egyetlenegy fogadtól sem. A rendelőnkben alkalmazott modern fogszabályozó készülékek és az ún. Damon-technika segítségével, szinte bármekkora torlódást meg tudunk oldani foghúzás nélkül.

Az általunk használt készülékeknek köszönhetően az ajkak izomzata megtartja a frontfogakat, a fogívek oldalirányba tágulnak, továbbá korrigálhatóak a harapási eltérések is. Azonban fontos megjegyezni, hogy vannak olyan szituációk, amikor képtelenség máshogyan elegendő helyet teremteni a fogak elrendezésére, azonban ez csupán csak néhány esetben fordul elő.

A fejlett technológiai megoldásoknak köszönhetően napjainkban a fogszabályozás már nem csak a gyerekek számára elérhető. Felnőttkorban sem kell lemondanod a szabályos fogsorról, ha erre gyerekkorodban nem volt lehetőséged. A felnőttkori fogszabályozás esetén az állkapocs és a fogazat már kifejlődött, így más készülékek alkalmazására van szükség. Számtalan lehetőség közül választhatsz attól függően, hogy állandóan szeretnéd viselni a fogszabályozót, vagy éjszaka, illetve hogy mennyire fontos az eszköz diszkrét megjelenése.

A rendelőnkben alkalmazott modern fogszabályzó eszközök és módszerek alkalmazásának köszönhetően, valamint a pontos tervezés végeredményeként tökéletes esztétikai élményt érhetünk el. Beszéded nemcsak tisztább lesz, de életminőséged is javulni fog. Szabályos fogsorodat könnyebb lesz tisztán tartanod, így elkerülheted fogaid szuvasodását is.

A szabálytalan, rendszertelen fogsornak számtalan oka lehet, amely leggyakrabban a genetikára, anatómiai okokra, valamint az egyéb mechanikus behatásokra vezethetők vissza (pl. gyerekkori ujjszopás). Ajánlott már időben elkezdeni a megelőző fogszabályozás folyamatait, de fontos tudni, hogy soha nincs késő a fogszabályozás elkezdéséhez.

Érdemes szakembert felkeresned, ha:

– fogaid nem állnak szabályosan,

– fogaid feltorlódtak, ezért fedik egymást, vagy a síkból kiállnak,

– harapásod nem megfelelő, harapáskor az első fogaid nem illeszkednek,

– bölcsességfogak kinövésével a fogaid feltorlódnak.

A fogszabályozásnak köszönhetően megszűnnek a torlódások és rendeződnek a frontfogak. Gyerekeknél fenntartható a hely a még elő nem bújt fogaknak, ez lehetővé teszi, hogy a bölcsességfog kibújása után sem kell ismételten fogszabályzót használni. A szabályos fogakkal a beszéd és az étkezés is könnyebben megy, mivel megfelelővé válik a harapási forma. A rendezett fogakat már tökéletesen tisztán tudod tartani, így el tudod kerülni a fogszuvasodást és fogaid elvesztését. A harmonikus arcprofilnak köszönhetően magabiztosabb leszel, amit a környezeted azonnal érzékeleni fog.

HOGYAN TUDOM MEGKÖZELÍTENI A RENDELŐT?

Rendelőnk a 1027 Budapest, Margit körút 1. címen található. Kedvező elhelyezkedéséből adódóan, egyszerűen meg tudod közelíteni tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt.

Tömegközlekedéssel:
  • Autóbusz: 91, 191, 291
  • Villamos: 4, 6, 19, 41
  • HÉV: H5
Gépkocsival:

Klinikánk közelében a parkolás térítés fejében vehető igénybe munkanapokon, zónától függően 8:30-20:00 illetve 8:30-22:00 óra között.

Artdent Budapest | 1027 Budapest, Margit körút 1. | Tel.: +36 20 218 5343 | Adatvédelmi tájékoztató