Fogszabályzó és a bölcsességfogak története

Home/Fogszabályzó és a bölcsességfogak története
Dr. Varajti Artúr szájsebész, asszisztense és páciense mosolyog bölcsességfog műtét után.

Miért kereste fel az ArtDent fogászatot?

Veszelka Lilla fogszabályzó kezelés előtt állt. Fogászatunkra érve arról számolt be, hogy erős fájdalmat érez felül két oldalt és bölcsességfogaira gyanakszik, ezért úgy határozott, hogy kikéri szakvéleményünket.

Hogyan történt a bölcsességfog eltávolítás?

A részletes kivizsgálás és a röntgenfelvétel megállapította, hogy Lilla nem tévedett. Felül két oldalt található bölcsességfogai kezdték áttörni az ínyt. Hosszas mérlegelést követően arra az álláspontra jutottunk, hogy Paciensünk számára a legkedvezőbb, ha mind a 4 bölcsességfogától megszabadítjuk, ezzel nem veszélyeztetve a fogszabályozás eredményét. A fogakat két részletben távolítottuk el.

A műtét előtt tájékoztattuk a Páciensünket a beavatkozás menetéről és arról, hogy milyen eszközöket fogunk használni. A műtét alatt is folyamatosan kommunikáltunk a Pácienssel, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy mi történik. A beavatkozás mindössze kétszer 20 percet vett igénybe, amelynek köszönhetően Páciensünket egy életre megszabadítottuk attól, hogy bölcsességfoga problémát okozzon számára a jövőben.

Mi történt a bölcsességfog műtét után?

A műtétet követően Lilla ellátogatott hozzánk egy kontrollvizsgálatra, ahol a hosszas, egy gyors és korszerű megoldást tanácsoltunk számára: az ózonterápiát. Az ózonterápia segítségével a bölcsességfog műtét utáni gyógyulási idő és a fájdalom is minimálisra csökkenthető.

Lilla a legjobb időben keresett fel minket, amelynek köszönhetően fogai nem torlódtak össze és bölcsességfoga nem okozott komolyabb problémát fejlődő szervezete számára. Lilla arról számolt be, hogy úgy érzi előre megszabadult egy később fájdalmassá váló problémától.

Ezt írta rólunk Páciensünk

,,Úgy érzem, hogy előrelátásomnak és a doktor úr kiváló szakértelmének köszönhetően nem kell többet gondolnom a bölcsességfog okozta rettenetes fájdalomra.”

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretné fogászati problémáját megoldani?

Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!