Fémkerámiás fogpótlás

Home/Fémkerámiás fogpótlás
Fémkerámiás fogpótlás Artdent utána

Miért kereste fel az ArtDent fogászatot?

A 83 éves Páciensünk egy baleset során vesztette el jobb és bal oldali felső fogait. Az első konzultáció során elpanaszolta, hogy nagyon elégedetlen megsárgult, lepedékes fogaival, ami miatt unokái gyakran cikizik.

Hogyan történt a fogpótlás?

A megoldási lehetőségek részletes átbeszélését követően Páciensünk korára hivatkozva elzárkózott az implantátumtól. Mivel alsó fogai fémkerámia fogkoronával lettek pótolva, így a felső fogai esetében is ezt a megoldást választottuk.

A fémkerámia fogkorona valójában vékony fémváz, amit a fogtechnikus porcelánnal von be. A porcelán teljesen befedi a fémet. Ez a fogpótlási technika tartós és esztétikailag teljes mértékben igazodik az eredeti fogak színéhez. A tökéletes és egységes végeredmény érdekében a szomszédos fogakait lecsiszoltuk.

Mi történt a kezelés után?

Páciensünk a kontrollvizsgálatok során arról számolt be, hogy az első fogai tökéletesen ellátják a funkciójukat és élvezi, hogy a fogai ismét fehéren ragyognak. A végeredménnyel pedig – legnagyobb büszkeségére – az unokák is teljes mértékben meg vannak elégedve.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretné fogászati problémáját megoldani?

Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!