Dr. Varajti Artúr szájsebész és fiatal hölgy páciense mosolyog bölcsességfog műtét után.

ESETBEMUTATÁS: SZÁJSEBÉSZT TALÁLNI PÉNTEK DÉLUTÁN?

Kínzó fájdalom éppen a hétvége előtt?
Szájsebészt találni péntek délután?
Szilágyi Kinga története.

Miért kereste fel az ArtDent Fogászatot?

Szilágyi Kinga páciensünk (24) komoly fájdalmakkal érkezett Fogászatunkra. A röntgenfelvételen azonnal látható volt, hogy akut bölcsességfog problémáról beszélhetünk, ami soron kívüli kezelést igényel. Kinga a hétvége előtt, kétségbeesetten kereste fel Fogászatunkat, nem számítva arra, hogy a péntek délutáni órákban még talál szájsebészt. Fel volt készülve arra, hogy az egész hétévégét iszonyatos fájdalmak közepette tölti. Azonban mi természetesen azonnal fogadtuk Kingát, megkímélve ezzel a további szenvedéstől.

Milyen beavatkozásra volt szükség?

A műtét előtt tájékoztattuk a Páciensünket a beavatkozás menetéről és arról, hogy milyen eszközöket fogunk használni. A műtét alatt is folyamatosan kommunikáltunk a Pácienssel, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy mi történik.

Még aznap elvégeztük a bölcsességfog eltávolítását az ArtDent módszernek köszönhetően mindössze 10-15 perc alatt, annak ellenére, hogy Kinga bölcsességfoga csonttal fedett volt, amely egy kevesebb gyakorlattal rendelkező fogorvos számára komoly kihívást jelentett volna.

Mi történt a bölcsességfog műtét után?

A műtét után tájékoztattuk a Pácienst a műtét utáni teendőkről és javasoltuk neki fájdalomcsillapító szedését, illetve a terület jegelését. Kinga elmondása szerint nagyon meg volt elégedve, másnap csak kisebb duzzanatról és csekély fájdalomról számolt be, ami egy ilyen műtét után teljesen megszokott jelenség.

Hétfőn Kinga ellátogatott hozzánk egy kontroll vizsgálatra, és egy gyors és korszerű megoldást tanácsoltunk számára: az ózonterápiát. Az ózonterápia segítségével a gyógyulási idő és a fájdalom is minimálisra csökkenthető.

Páciensünk véleménye.

“Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak, hogy rugalmasságával megkímélt több napnyi szenvedéstől! Köszönöm! Egy bölcsességfog problémával kevesebb. :)”

Felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészünk várja önt.

Előzze meg a fájdalmat és távolíttassa el bölcsességfogát 2017. november 30-ig  történő bejelenetkezéssel, 50% kedvezménnyel fogászatunkon.
Időpont-egyeztetéshez keressen minket a +36 20 218 5343 telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket!

+36 20 218 5343

1027 Budapest, Bem rakpart 50.

Bizonytalan a döntésben? Jelentkezzen be ingyenes, kötelezetségmentes konzultációra!

Amennyiben még mindig bizonytalan látogasson el hozzánk egy ingyenes, kötelezettségmentes konzultációra, nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészünktől várja Önt. Mérje fel fogai állapotát mielőtt döntést hoz! Hívjon minket a+36 20 218 5343 telfonszámon vagy töltse ki a fenti űrlapot és jelezze, hogy ingyenes konzultációra van szüksége!