Az én bölcsességfog-eltávolításom

Home/szöveges blog/Az én bölcsességfog-eltávolításom
Dr. Varajti Artúr bölcsességfog-eltávolítás előtt

Másod- vagy harmadéves orvostanhallgató lehettem, amikor egyik este – a vizsgaidőszak kellős közepén – borzalmasan elkezdett fájni hátul a fogam. Nem volt szükség az eddig megszerzett elméleti tudásra ahhoz, hogy tudjam: a bölcsességfogammal lesz a baj.

A napokig tartó melegnek köszönhetően hirtelen, mindenféle előjel nélkül léptek fel a tünetek. Nem véletlen, hiszen a meleg nincs jó hatással a bölcsességfogra. Az elviselhetetlen fájdalom mellett felül meg volt duzzadva az ínyem, és alig tudtam kinyitni a szám.

Emlékszem, hogy mennyi kellemetlenséget és álmatlan éjszakát okozott ez a begyulladt bölcsességfog. Ami viszont a legrosszabb volt, hogy a beavatkozás után jó sok időnek el kellett telnie, hogy azt tudjam mondani: ez a probléma megoldódott.

Ekkor döntöttem el, hogy megtanulok és kifejlesztek egy olyan módszert, amellyel gyorsabbá, kényelmesebbé, valamint fájdalommentesebbé tudom tenni a bölcsességfog-eltávolítást.

Az egyetemi éveim alatt, majd az iskolapadot elhagyva több kiváló és tapasztalt szájsebésszel tudtam tanulni, ellesni a különböző praktikákat. Emellett erre specializálódva több ezer bölcsességfogat távolítottam el, és az évek során megszerzett tapasztalataimból sikerült egy olyan módszert kidolgozni, amelynek köszönhetően a 30-60 perces műtéti idővel szemben átlagosan mindössze 15 perc alatt meg tudjuk szabadítani Önt a problémát okozó bölcsességfogától.

A gyorsaság mellett a legnagyobb előnye ennek a módszernek, hogy a műtéti megterhelés is kisebb, és a gyógyulási idő is a felére csökken. Emellett a bölcsességfog-eltávolítás után, kiegészítő terápiaként úgynevezett lágy-lézeres kezelését végzünk, amelynek fájdalomcsillapító-, gyulladás- és duzzanatcsökkentő hatása van. Továbbá beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait, így felgyorsul a regenerálódás, ami tovább rövidíti a gyógyulási időt. Ennek köszönhetően nem kell szabadságot kivennie vagy hiányoznia, és hamarabb visszatérhet a normális kerékvágásba.

A lézeres kezelésről bővebben ide kattintva olvashat.

Amennyiben meg akar szabadulni fogától, jöjjön el hozzám egy ingyenes konzultációra, és előzze meg, hogy kezeletlen bölcsességfoga miatt fogai összetorlódjanak, vagy gyulladások, gócok, ínybetegség alakuljon ki!