3 fogkefe a hatékony fogápoláshoz

Home/szöveges blog/3 fogkefe a hatékony fogápoláshoz
Dr. Ökrös Petra bemutatja a fogkefe helyes használatát.

Ebben a bejegyzésben ajánlunk Önnek 3 fogkefét, amellyel hatékonyabbá tudja tenni a szájápolást.

1. Fogkefe választási tipp: CURAPROX 5460

A CURAPROX 5460 fogkefe titka is a sörtékben rejlik. Speciális anyagból készített rendkívül vékony szálai miatt, nagyon gyengéd és hatékony, ráadásul hihetetlenül jó érzés vele fogat mosni. Ebbe a fogkefébe 5 460 sörteszáll került, ezzel szemben egy átlagos fogkefe 500-800 sörtét tartalmaz. Az eredménye pedig egy fantaszikusan hatékony tisztító felület, egy rendkívül kompakt fogkefe fejen, ami szinte mindenhova könnyedén elér a szájban.

2. Fogkefe választási tipp: COLGATE Slim Soft

Hasonlóan jó fogkefe a COLGATE Slim Soft, melynek puha szálvégei 17x vékonyabbak a hagyományos, lekerekített fogkefeszállakhoz képest. Továbbá ez a fogkefe is kicsi és keskeny fejjel rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően pedig, használatával 6x hatékonyabb az íny alatti és a fogak közti tisztítás, a hagyományos fogkeféhez képest. Ezt a fogkefét kifejezetten azoknak ajánlom akiknek kiméletes és mély tisztításra van szükségük.

3. Fogkefe választási tipp: PARODONTAX Gums & Teeth

Végül de nem utolsó sorban szeretnék néhány szót említeni a PARODONTAX Gums & Teeth fogkeféről, melyet kifejezetten a vérző fogíny igényeire fejlesztették ki. Ez a fogkefe nagyon kompakt fejszerkezettel rendelkezik, amely kettős hosszúságú, puha és extra puha sörték kombinációja. Így kíméletes és hatékony tisztítást eredményez.
Összefoglalva a fogközök és a fogíny tisztítására kisfejű, lekerekített végű, sűrű, lágy szálerősségű kefét javaslok. Amennyiben más fogápolási termékekről is szívesen nézne még videót, írjon nekünk!