Fogászati Klinikánkról

Gyakran szenved fogfájástól? Hosszú ideje halogat egy kellemetlen fogászati beavatkozást? Zavarja, hogy fogainak állapota miatt nem őszinte a mosolya? Az egészséges fogsor többé már nem csak álom! Legyen Ön is páciensünk és kedvező áron részesülhet magas színvonalú fogászati ellátásban!

Az ArtDent Budapest Fogászat Magyarország egyik legkiválóbb, és legszebb Duna-parti panorámájával rendelkező fogászata és szájsebészete. Klinikánkon a páciensek igényeinek megfelelően a fogászati szolgáltatások széles körben elérhetők egy helyen, az implantológiától a szájsebészeten keresztül a különböző esztétikai szolgáltatásokig.

Klinikánkon Ön is megoldást találhat bármilyen típusú fogászati problémájára, hiszen nálunk az esztétikai fogászat és szájsebészet egy helyen megtalálható, amellyel nem csak időt spórolhat meg, hanem elkerülheti a sorban állást is. Az ArtDent Fogászat és Szájsebészet egyedülálló hazánkban, hiszen klinikánkon minden kezelést dr. Varajti Artúr fogorvos, szájsebész végez, ezáltal a megbízható minőség, széleskörű tapasztalat és professzionális ellátás garantált.

Dolgozóink egytől egyig tapasztalt és megbízható szakemberek, akik elkötelezetten gondoskodnak arról, hogy pácienseink egyénre szabott kezelési terv mellett magas színvonalú fogászati szolgáltatásban részesülhessenek – a legkorszerűbb orvosi eszközök, anyagok, és a legmodernebb technikák használatával.

Fogászatunkon kizárólag megbízható forrásból származó minőségi fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek mindenben megfelelnek Európa legszigorúbb minőségi előírásainak és rendelkeznek ORKI minősítéssel, valamint az emberi szervezet számára legkímélőbb alapanyagok.

Pácienseink azért választanak minket, mert tudják, hogy budapesti fogászatunkon családbarát, nyugodt és félelemtől mentes légkörben szépülhetnek sorban állás és várakozás nélkül, amivel nemcsak pénzt, de időt is spórolhatnak.

Az első alkalommal – kötelezettségvállalás nélkül – ingyenes, teljes körű állapotfelmérést és szájüregi szűrővizsgálatot végzünk Önnél.

A kezelés során a kezelőorvos által feltárt problémák alapján speciális fogászati szoftver segítségével átlátható és az Ön számára is érthető, írásos kezelési tervet készítünk azzal a céllal, hogy az Ön fogászati problémájának ideális, költséghatékony megoldása szakmailag korrekt tervbe legyen foglalva, amit kezelőorvosa majd lépésről lépésre megvalósít.

Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon magabiztos, egészséges mosollyal, mert számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Rólunk mondták

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes, személyes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit. Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!

Dr. Varajti Artúr fogorvos, fogászati asszisztens és páciens állnak egymás mellett és mosolyognak a bölcsességfog eltávolítás után.

+36 20 218 5343

artdent@artdent.hu

1027 Budapest, Bem rakpart 50.