Dr. Varajti Artúr szájsebész, asszisztense és páciense mosolyog bölcsességfog műtét után.

Élménybeszámoló: fogszabályzó és a bölcsességfog története

Fogszabályozó kezelés elötti bölcsességfog eltávolítás. Páciensünk a bizonyítéka annak, hogy fiatalon is lehet bölcs döntést hozni!

Miért kereste fel az ArtDent Fogászatot?

Veszelka Lilla fogszabályzó kezelés elött állt. Fogászatunkra érve arról számolt be, hogy erős fájdalmat érez felül két oldalt és bölcsességfogaira gyanakszik, ezért úgy határozott, hogy kikéri szakvéleményünket.

Milyen beavatkozásra volt szükség?

A részletes kivizsgálás és a röntgenfelvétel megállapította, hogy Lilla nem tévedett. Felül két oldalt található bölcsességfogai kezdték áttörni az ínyt. Hosszas mérlegelést követően arra az álláspontra jutottunk, hogy Paciensünk számára a legkedvezőbb, ha mind a 4 bölcsességfogától megszabadítjuk, ezzel nem veszélyeztetve a fogszabályozás eredményét. A fogakat két részletben távolítottuk el.

A műtét előtt tájékoztattuk a Páciensünket a beavatkozás menetéről és arról, hogy milyen eszközöket fogunk használni. A műtét alatt is folyamatosan kommunikáltunk a Pácienssel, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy mi történik. A beavatkozás mindössze kétszer 20 percet vett igénybe, amelynek köszönhetően Páciensünket egy életre megszabadítottuk attól, hogy bölcsességfoga problémát okozzon számára a jövőben.

Mi történt a bölcsességfog műtét után?

A műtétet követően Lilla ellátogatott hozzánk egy kontrollvizsgálatra, ahol a hosszas, egy gyors és korszerű megoldást tanácsoltunk számára: az ózonterápiát. Az ózonterápia segítségével a bölcsességfog műtét utáni gyógyulási idő és a fájdalom is minimálisra csökkenthető.

Lilla a legjobb időben keresett fel minket, amelynek köszönhetően fogai nem torlódtak össze és bölcsességfoga nem okozott komolyabb problémát fejlődő szervezete számára. Lilla arról számolt be, hogy úgy érzi előre megszabadult egy később fájdalmassá váló problémától.

Páciensünk véleménye.

,,Úgy érzem, hogy előrelátásomnak és a doktor úr kiváló szakértelmének köszönhetően nem kell többet gondolnom a bölcsességfog okozta rettenetes fájdalomra.”

Felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészünk várja önt.

Előzze meg a fájdalmat és távolíttassa el bölcsességfogát 2017. július 31-ig  történő bejelenetkezéssel, 50% kedvezménnyel fogászatunkon.
Időpont-egyeztetéshez keressen minket a +36 20 218 5343 telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket!

+36 20 218 5343

1027 Budapest, Bem rakpart 50.

Bizonytalan a döntésben? Jelentkezzen be ingyenes, kötelezetségmentes konzultációra!

Amennyiben még mindig bizonytalan látogasson el hozzánk egy ingyenes, kötelezettségmentes konzultációra, nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészünktől várja Önt. Mérje fel fogai állapotát mielőtt döntést hoz! Hívjon minket a+36 20 218 5343 telfonszámon vagy töltse ki a fenti űrlapot és jelezze, hogy ingyenes konzultációra van szüksége!