Bölcsességfog eltávolítás: Szájsebészt találni péntek délután?

Home/Bölcsességfog eltávolítás: Szájsebészt találni péntek délután?
Dr. Varajti Artúr szájsebész és fiatal hölgy páciense mosolyog bölcsességfog eltávolítás után.

Miért kereste fel az ArtDent fogászatot?

Szilágyi Kinga páciensünk (24) komoly fájdalmakkal érkezett Fogászatunkra. A röntgenfelvételen azonnal látható volt, hogy akut bölcsességfog problémáról beszélhetünk, ami soron kívüli kezelést igényelt. Kinga a hétvége előtt, kétségbeesetten kereste fel Fogászatunkat, nem számítva arra, hogy a péntek délutáni órákban még talál szájsebészt. Fel volt készülve arra, hogy az egész hétévégét iszonyatos fájdalmak közepette tölti. Azonban mi természetesen azonnal fogadtuk Kingát, megkímélve ezzel a további szenvedéstől.

Hogyan történt a bölcsességfog eltávolítás?

A műtét előtt tájékoztattuk a Páciensünket a beavatkozás menetéről és arról, hogy milyen eszközöket fogunk használni. A műtét alatt is folyamatosan kommunikáltunk a Pácienssel, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy mi történik.

Még aznap elvégeztük a bölcsességfog eltávolítását az ArtDent módszernek köszönhetően mindössze 10-15 perc alatt, annak ellenére, hogy Kinga bölcsességfoga csonttal fedett volt, amely egy kevesebb gyakorlattal rendelkező fogorvos számára komoly kihívást jelentett volna.

Mi történt a bölcsességfog műtét után?

A műtét után tájékoztattuk a Pácienst a műtét utáni teendőkről és javasoltuk neki fájdalomcsillapító szedését, illetve a terület jegelését. Kinga elmondása szerint nagyon meg volt elégedve, másnap csak kisebb duzzanatról és csekély fájdalomról számolt be, ami egy ilyen műtét után teljesen megszokott jelenség.

Hétfőn Kinga ellátogatott hozzánk egy kontroll vizsgálatra, és egy gyors és korszerű megoldást tanácsoltunk számára: az ózonterápiát. Az ózonterápia segítségével a gyógyulási idő és a fájdalom is minimálisra csökkenthető.

Ezt írta rólunk Páciensünk

„Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak, hogy rugalmasságával megkímélt több napnyi szenvedéstől! Köszönöm! Egy bölcsességfog problémával kevesebb. :)”

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretné fogászati problémáját megoldani?

Keressen minket a +36 20 218 5343-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot nevének, telefonszámának megadásával és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon elégedetten, magabiztos mosollyal!