3 lépés, amely segítségével megőrizhetjük a fogszabályozás eredményét

//3 lépés, amely segítségével megőrizhetjük a fogszabályozás eredményét

A fogszabályozás eredménye is olyan mint a diéta, vagy testedzés. Elérünk egy hatalmas eredményt, de ezt meg is kell tartunk. Éppen ezért rendelőnkben különösen nagy gondot fordítunk az eredmény megtartására, és a prevencióra.

1. Retenciós készülék

Miután lekerül a fix fogszabályozó, megkezdődik az ún. retenciós fázis. Készítünk egy kivehető készüléket, melynek használatát részletesen bemutatjuk. Ez az időszak legalább annyira fontos, mint a rögzített fogszabályozó kezelés, hiszen ezzel a készülékkel stabilizáljuk az elért eredményt.

2. Artdent – Prevenciós terv

Ezt követően elkészítünk egy prevenciós tervet, melyben felvázoljuk mindazokat a lépéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy fogsora ne csak rendezett, hanem egészséges maradjon. Számba vesszük az esetlegesen szükséges kezeléseket, illetve, hogy mire figyeljünk oda, és milyen eszközöket használjunk a fogápoláshoz.

3. Ingyenes kontroll

A kezelések után minden páciensünknek ingyenesen biztosítunk félévenkénti kontroll vizsgálatot. Ennek legfőbb előnye, hogy az esetlegesen kialakuló problémát azonnal észrevehetjük, és lehetőségünk van időben kezelni.

Az imént említett a 3 pillér segítségével: azaz a retenciós eszközzel, a prevenciós tervvel, és félévenkénti kontroll tudjuk biztosítani a fogszabályozó kezelése eredményének megőrzését.